Økt hastighet på ditt bredbånd

Alle seksjoner i sameiene er utstyrt med bredbåndslinje i veggen på 50Mbit fra Telenor. I tillegg kan hver enkelt seksjon oppgradere individuelt til ønsket hastighet mot et tillegg i prisen. Fra 1. juli 2019 øker Telenor hastigheten både på vår fellesavtale og på individuelle oppgraderinger.

Her ser du hva din nye hastighet blir:

  • Bredbånd 50 økes til Bredbånd 75
  • Bredbånd 100 økes til Bredbånd 150
  • Bredbånd 250 økes til Bredbånd 300
  • Bredbånd 500 forblir uendret. 

Den nye hastigheten oppgraderes automatisk på nevnte dato og skjer uten endring i prisen.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Telenor på tlf. 91505000 eller ved å gå til Telenor sine nettsider. På Telenor sine nettsider kan du også administrere hastighet på ditt bredbånd samt endre kanalpakker for din T-We dekoder.

Comments are closed.

Velforeningen Driftsfelleskapet for Sameiene Ekebergveien 31-37B