Ny vaskemaskin i fellesvaskeriet

Etter nesten 18 års tro tjeneste har vår gamle vaskemaskin i fellesvaskeriet bestemt seg for å gå ut i pensjon, og i den forbindelse har vi «ansatt» en ny vaskemaskin.

Nye Girbau HS 6008 vil bli installert i løpet av det nærmeste dagene (mest sannsynlig fredag 16.12.2016) og den gamle vil bli fjernet. De som eventuelt har satt seg opp på vask denne dagen må dessverre beregne seg på å flytte sin vasketime.

HS6008 har en 80 liters innertrommel for opptil 8 kg med skittentøy med en sentrifugeringskraft inntil 350G. Et kompakt design, brukervennlig kontrollsystem og Energy Star-sertifisering for optimalt energiforbruk gjør dette til en svært allsidig vaskemaskin.

Brukermanual for den nye vaskemaskinen vil bli lagt ut så fort vi mottar denne.

 

Comments are closed.

Velforeningen Driftsfelleskapet for Sameiene Ekebergveien 31-37B