Ny nærbutikk i Ekebergveien

Etter flere måneder uten nærbutikk i nabolaget, lyser det på nytt i vinduene til butikklokalet i Ekebergveien 37.

Nadeem er innehaver av den nye matbutikken i Ekebergveien 37.

Nadeem er innehaver av den nye matbutikken i Ekebergveien 37.

– Velkommen velkommen, sier Nadeem etter hvert som kundene kommer inn døra.

Han er innehaver av Matkjøp, den nye nærbutikken som har flyttet inn der Ekeberg Mat og Alam Dagligvare har holdt til tidligere. Selv om Nadeem er ny i nabolaget, er han ikke ny i dagligvarebransjen. Nadeem driver nemlig også en dagligvarebutikk på Etterstad, og har lang erfaring i bransjen.

– Det er viktig med erfaring og vite hvilke varer kundene vil ha, sier Nadeem mens han peker på butikkhyllene som er fulle av varer.

Og hyllene i butikken, de er fullere enn vi noen gang har sett tidligere. Det bugner av varer som er perfekt stilt opp i hyllene klare for å møte de kjøpeglade kundene. Nadeem forklarer at han fortsatt er i oppstartsfasen i Ekebergveien der han prøver å kartlegge hvilke varer det går mye av og hvilke varer det ikke går så mye av. I tillegg påpeker han viktigheten av varenes holdbarhet.

DSC_0332

– Kundene vil ikke ha varer som går ut om 2-3 dager, sier Nadeem og forklarer at ferskvarer som melk og kjøtt er viktig å ha kontroll på siden holdbarheten er begrenset.

Førsteinntrykket vi sitter igjen med av både Nadeem og butikken hans er utelukkende positiv. Butikken ser bedre ut enn den noen gang har gjort og Nadeems strålende humør gjør at kundene føler seg velkommen. Vi ønsker Nadeem lykke til med butikkdrift i Ekebergveien og håper beboerne blir fornøyd med det nye nærbutikktilbudet i nabolaget.

Comments are closed.

Velforeningen Driftsfelleskapet for Sameiene Ekebergveien 31-37B