Sommeren 2012 går mot slutten

Tilbake til hverdagen

De tyske campingbilene er på full fart ut av landet, på arbeidsplassene rundt om ser man igjen ansikter man ikke har sett på noen uker, og de som prøvde å ta trikken i dag tidlig skjønte
nok fort at fellesferien er over. Universitetsstudentene begynte fadderuka si i dag, og neste uke er det skolestart for så og si alle i Oslo og Akershus. Håper alle beboere har hatt en kjempefin sommerferie, enten de har vært borte eller hjemme, og fått ladet opp batteriene sine til å ta fatt på den vanlige hverdagen igjen. Nyt de siste gode sommerukene før morroa tar slutt, for det har allerede begynt å bli tidligere mørkt.

TT-teknikk snart ferdig
Arbeidet med fornying og rehabilitering av rørene går mot sine siste uker. Etter å ha stått på for fult siden midten av mars, er arbeidet endelig snart ferdig. Mange av dere har antakeligvis merket store forbedringer på avløp etter å ha hatt besøk i leilighetene sine der gamle avløp ble renset, frest ut og lagt opp på nytt. I fanen «Info fra TT-teknikk» kan dere følge planen og lese informasjon om når det er deres tur.

F A Q

FAQ er et kjent uttrykk for de fleste, og står for «Frequently Asked Questions». På godt norsk «Ofte stilte spørsmål». Det hender det kommer inn en del spørsmål til styret om hvordan forskjellige ting gjøres i sameiene. Vi har derfor opprettet en egen fane som heter «Spørsmål & svar» der vi kommer til å publisere spørsmål som går igjen. Har du et spørsmål du ikke får svar på her?  Send inn ditt spørsmål til

 

Comments are closed.

Velforeningen Driftsfelleskapet for Sameiene Ekebergveien 31-37B