En riktig god sommer!

Skolegårdene er tomme, kontorene halvfulle, trikkens 10-minutters avganger er satt på vent og tyskerne inntar landet med campingbiler. Det kan bare bety en ting; sommeren er endelig her!

Selv om vi har hatt litt småruskete vær de siste ukene, så er det ingen tvil om at det endelig er blitt sommer og fellesferie. Vi ønsker derfor alle våre eiere og leiere en riktig god sommer og håper alle får en strålende ferie. Bruk de fire-fem ukene du har krav på til å slappe av i sola enten her i Norge eller i utlandet med gode venner og familie.

Husk at det også er både grillplass, sitteplass og mer enn nok av gressplen man kan ligge og sole seg på utenfor 35B.

Ønsker alle sammen en riktig god sommer!

 

Med vennlig hilsen

Styret og nettredaksjonen

NB!!NB!! Skal du bort i sommer? Sjekk linken «Info fra TT-teknikk». De trenger nøkler til alle som har kjellerboder med avløpsstammer ifbm. rørfornyingsarbeid på bunnledningene. Sjekk linken for å se når det er din tur. Er du selv bortreist så spør naboen om de kan overlevere nøklene for deg.

Comments are closed.

Velforeningen Driftsfelleskapet for Sameiene Ekebergveien 31-37B